2012-11-06

STICKAT I SOFFAN

 Stickade ett grått kuddöverdrag för någon vecka sedan. Har påbörjat ett i ljusgrått också. Vi får se om de blir fler. Det är ju så mysigt att sticka på hösten! 

4 kommentarer:

 1. Otroligt snyggt! Vill vill vill ha! Måste lära mig att sticka. Går det mycket fortare att sticka än att virka? Isf tror jag att jag kommer att gilla det :-D

  SvaraRadera
 2. Tack. Vet dock inte om de går så mycket fortare att sticka. Det beror ju på hur tjockt garn och stickor du använder. Men testa, det är skoj :)

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna!
  Jag hittade din blogg idag och kan inte slita mig! Så mycket fint och härlig inspiration! Tack!
  Jag har funderat på att sticka ett kuddöverdrag och dessa var så fina. Så jag undra, vad har du för garn och vilka stickor använder du?

  Tack på förhand :)

  SvaraRadera
 4. Nämen oj. Tack! :) Jag har använt garnet KARTOPU. 100% akryl. Med stickor nr 7. Passar även med nr 8, men eftersom jag stickar ganska löst valde jag en mindre stickstorlek. Det går ca 14 maskor på 10 cm. Det gick åt ca 2,5 garnystan till kudden på bilden. Inget supergarn, men mjukt och skönt. Om du vill ha bättre kvalité så skulle jag välja något tjockare garn gjort av ekologisk ull eller bomull. Men det är ju bara att testa sig fram :)

  SvaraRadera